OM OSS

JASWINDER KAUR

Er kosmetisk, estetisk sykepleier og er eier og daglig leder av Kaur est. med. hudklinikk.

Hun har jobbet som sykepleier i 40 år og har videreutdanning innen estetisk/kosmetisk behandling ved Amabilis akademiet.

Hun har gjennomgått flere kurser innen behandlinger hun tilbyr. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten, kvaliteten, perfeksjon og profesjonalitet rundt sine klienter.

Klinikken legger stor vekt på faglig dyktighet og gode resultater og ikke minst hyggelige opplevelser og trygge omgivelser for våre klienter.

Alle behandlinger blir utført av kun sertifiserte personell.

Klinikken har etablert et tverrfaglig samarbeid med lege, for å sikre klientene et trygt behandlingsopplegg på et høyt faglig nivå. Vår ansvarlig lege er dr. Gill Mandeep som spesialiserer seg innen gynekolog og obsterikk. Hun har fullført opplæring og har flere års erfaring innen estetisk medisin.
 
Dr. Izhar Shaukat

Har autorisasjon som lege siden 2015 og jobber fortid ved Akershus universitetssykehus. Han har også praktisert som lege i London og Cardiff siden 2009, der han også ble sertifisert innen estetiske medisin. Estetisk medisin er hans store lidenskap og derfor noe han jobber med i fritiden. Han har kompetanse innenfor ulike prosesyrer som blant annet inkluderer injektering av Botox,filler, PRP, mesoterapi,skinbooster og mye annet. Dr Izhar er detaljorientert, engasjert og gjør alltid individuell vurdering av hver person, slik at han skreddersyr den beste behandlingsplan for sine kunder.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon.
KAUR KUNDEKLUBB

Meld deg på vår kundeklubb og vær den aller første til å motta nyheter og tilbud ekslusivt for våre medlemmer