OM OSS

JASWINDER KAUR

Er kosmetisk, estetisk sykepleier og er eier og daglig leder av Kaur est. med. hudklinikk.

Hun har jobbet som sykepleier i 40 år og har videreutdanning innen estetisk/kosmetisk behandling ved Amabilis akademiet.

Hun har gjennomgått flere kurser innen behandlinger hun tilbyr. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten, kvaliteten, perfeksjon og profesjonalitet rundt sine klienter.

Klinikken legger stor vekt på faglig dyktighet og gode resultater og ikke minst hyggelige opplevelser og trygge omgivelser for våre klienter.

Alle behandlinger blir utført av kun sertifiserte personell.

Klinikken har etablert et tverrfaglig samarbeid med lege, for å sikre klientene et trygt behandlingsopplegg på et høyt faglig nivå. Vår ansvarlig lege er dr. Gill Mandeep som spesialiserer seg innen gynekolog og obsterikk. Hun har fullført opplæring og har flere års erfaring innen estetisk medisin.
 
Dr. Mandeep Gill

Dr. Mandeep er ansvarlig lege för klinikken. Hun er snart ferdig spesialist inom gynekologi.

Hun har bred erfaring innen fødselshjelp og kvinnesykdommer.
Hun har flere års erfaring innen estetisk medisinsk og genomförer kontinuerlig videreutdanning/oppdatering innen fagområdet.
Både gynekologi og estetisk medisin er hennes store lidenskap.

Hun har kompetanse innenfor ulike prosesyrer som blant annet laser, rynkebehandling, filler, PRP, mesoterapi, skinbooster, RF microneeding, hifu og mye mer.

Dr. Mandeep er engasjert og detaljorientert. Hun gjør alltid en individuell vurdering av hver kunde slik at man skal få den beste behandlingsplanen og resultatet.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjonen.
Språk: norsk, svensk, engelsk og punjabi
KAUR KUNDEKLUBB

Meld deg på vår kundeklubb og vær den aller første til å motta nyheter og tilbud ekslusivt for våre medlemmer